
Cooking the rice in coconut milk gives it a sweet, subtle coconut flavour. The coconut milk also infuses the rice with healthy fats, vitamins, minerals and fiber.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
50 ml
Kokosmelk
75 gram
Witte langgraanrijst
½ stuk(s)
Komkommer
½ bosje(s)
Radijs
10 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
25 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
2.5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
½ stuk(s)
Citroen
1 el
Zonnebloemolie
1 tl
Suiker
250 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout



Tip: Bak het overige kokos-pankomengsel dat niet aan de garnalen blijft plakken mee en gebruik het als topping bij het serveren.
