Cooking the rice in coconut milk gives it a sweet, subtle coconut flavour. The coconut milk also infuses the rice with healthy fats, vitamins, minerals and fiber.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 ml
Kokosmelk
75 gram
Witte langgraanrijst
½ stuk(s)
Komkommer
½ bosje(s)
Radijs
10 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
25 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
2.5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
½ stuk(s)
Citroen
1 el
Zonnebloemolie
1 tl
Suiker
250 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Bak het overige kokos-pankomengsel dat niet aan de garnalen blijft plakken mee en gebruik het als topping bij het serveren.