
Vadouvan is een Franse variant op een Indiaas specerijenmengsel. De smaak is kenmerkend en aromatisch - een mix van pittig, zoet en rokerig.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelen
100 gram
Biefstuk
(Kan bevatten: Selderij, Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd)
20 gram
Rucola
1 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Ui
⅓ zakje(s)
Vadouvan
(Bevat: Mosterd)
½ el
Suiker
200 ml
Zoutarme runderbouillon
1 tl
Mosterd
1
[Plantaardige] melk
1.25 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat aardappelen supergezonde energiebronnen zijn? Naast veel vezels en kalium bevatten ze ook veel vitaminen, zoals vitamine B6 en B11 voor je energieniveau, en vitamine C voor een sterke weerstand.



Tip: De vadouvan kruiden zijn sterk van smaak. Houd je hier niet van? Gebruik dan 1/2 tl per persoon of laat achterwege.