
Met dit recept tover je 418 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
10 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
75 gram
Quinoa
½ bosje(s)
Bosui
½ stuk(s)
Komkommer
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Walnoten, Paranoten, Sesamzaad, Noten, Cashewnoten, Amandelnoten, Hazelnoten, Macadamianoten, Pistachenoten, Pecannoten)
10 gram
Ponzu
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe, Zwaveldioxide en sulfiet)
25 gram
Sojabonen
(Bevat: Soja)
½ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Walnoten, Paranoten, Noten, Cashewnoten, Amandelnoten, Hazelnoten, Macadamianoten, Pistachenoten, Pecannoten, Pinda's)
1 el
Olijfolie
1 el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout





Tip: Zorg ervoor dat de quinoa droog is. Duw het overtollige water eventueel uit de quinoa in een zeef.
