Skip to main content
Aziatische fusionsalade met vegetarische runderstukjes
Aziatische fusionsalade met vegetarische runderstukjes

Aziatische fusionsalade met vegetarische runderstukjes

met udonnoedels en pinda's

4.3
(1,9K)

Wist je dat pinda's rijk zijn aan vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium draagt bij aan de vorming van botten en spieren.

Tags:
Calorie Smart
Veggie
Allergens:
Soja
Tarwe
Gluten
Pinda's
Gerst
Ei

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ piece

Garlic

5 g

Ginger paste

¼ piece

Lime

1 sachet(s)

East Asian-style sauce

(Contains: Soja, Tarwe)

5 milliliters

Soy sauce

(Contains: Soja, Tarwe, Gluten)

¼ piece

Onion

100 g

Fresh udon noodles

(Contains: Tarwe)

10 g

Unsalted peanuts

(Contains: Pinda's May be present: Noten, Sesamzaad)

¼ piece

Red chili pepper

½ piece

Cucumber

80 g

Vegetarian beef-style pieces

(Contains: Soja, Tarwe, Gerst, Ei)

½ piece

Carrot

Not included in your delivery

½ tablespoon

Sunflower oil

½ teaspoon

Sugar

Nutrition Values

Energy (kJ)2244 kJ
Calories536 kcal
Fat18.4 g
Saturated Fat2.1 g
Carbohydrate63.1 g
Sugar21.7 g
Dietary Fiber5.2 g
Protein27.8 g
Salt3.4 g
Potassium15 mg
Calcium2.8 mg
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Small Bowl
Grater
Salad Bowl
Wok or sautépan

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de limoen in 4 partjes.
  • Meng in een kleine kom de zoete Aziatische saus, sojasaus, gemberpuree en knoflook. Voeg per persoon: 1/2 tl suiker en het sap van 1 limoenpartje toe. Meng de marinade goed.
  • Meng in een kom de vegetarische runderstukjes met 2/3 van de marinade. Zet opzij en laat de smaken intrekken.
Snijden
2
  • Halveer de komkommer in de lengte en snijd in halve maantjes.
  • Rasp de wortel en snijd de ui in dunne halve ringen.
  • Meng in een saladekom de komkommer, wortel en ui.
Bakken
3
  • Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan op middelhoog vuur.
  • Roerbak de vegetarische runderstukjes 2 - 3 minuten.
  • Voeg de udonnoedels toe en verhit nog 2 - 3 minuten.
  • Hak ondertussen de pinda's grof en snijd de rode peper (let op: pittig! Gebruik naar smaak) in fijne ringen. 

 

Serveren
4
  • Voeg de udonnoedels en vegetarische runderstukjes toe aan de saladekom.
  • Meng door elkaar en verdeel over de borden.
  • Garneer met de pinda's en rode peper.
  • Voeg de overige marinade naar smaak en serveer met de overige limoenpartjes.

This week's must-try HelloFresh recipes