Skip to main content
Warme ciabatta belegd met een hamomelet
Warme ciabatta belegd met een hamomelet

Warme ciabatta belegd met een hamomelet

3.9
(13)

Goedemorgen!

Allergens:
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Ei

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

2 unit

Bruine ciabatta

(Contains: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 unit

Ei

(Contains: Ei)

1 teaspoon

Paprikapoeder

4 unit

Achterham

1 unit

Tomaat

Nutrition Values

Energy (kJ)1059 kJ
Calories253 kcal
Fat10 g
Saturated Fat3.8 g
Carbohydrate27 g
Sugar23 g
Dietary Fiber4 g
Protein10 g
Salt0.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven af.

2

Kluts ondertussen de eieren en het paprikapoeder met een vork in een kom en breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit de helft van de roomboter in een grote koekenpan, giet het eimengsel erin, leg meteen de plakken ham erop en bak de omelet. Keer halverwege om.

4

Snijd de tomaat in halve plakken. Snijd de ciabatta open en besmeer met de overige roomboter. Snijd de omelet doormidden en beleg hiermee de ciabatta. Garneer met de tomaat.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes