Skip to main content
Warme ciabatta belegd met een hamomelet
Warme ciabatta belegd met een hamomelet

Warme ciabatta belegd met een hamomelet

3.9
(13)

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Ei

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Bruine ciabatta

(Bevat: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

1 tl

Paprikapoeder

4 stuk(s)

Achterham

1 stuk(s)

Tomaat

Voedingswaarden

Energie (kJ)1059 kJ
Energie (kcal)253 kcal
Vetten10 g
waarvan verzadigd3.8 g
Koolhydraten27 g
waarvan suikers23 g
Vezels4 g
Eiwitten10 g
Zout0.2 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven af.

2

Kluts ondertussen de eieren en het paprikapoeder met een vork in een kom en breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit de helft van de roomboter in een grote koekenpan, giet het eimengsel erin, leg meteen de plakken ham erop en bak de omelet. Keer halverwege om.

4

Snijd de tomaat in halve plakken. Snijd de ciabatta open en besmeer met de overige roomboter. Snijd de omelet doormidden en beleg hiermee de ciabatta. Garneer met de tomaat.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders