
Kaas in een zoet dessert. Dat klinkt apart, totdat je bedenkt dat ook mascarpone, ricotta en kwark kazen zijn. Deze roomkazen zijn, de naam zegt het al, romig van smaak en vormen een lekkere basis voor een dessert. Dit taartje is lekker na het eten, maar doet het ook goed bij de koffie.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Groene kiwi
120 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Bladerdeekbakje
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Lupine)
1 el
Suiker
Schil de kiwi en snijd in dunne plakken.

Meng in een kleine kom de mascarpone met de suiker.

Schep de mascarpone in de bladerdeegbakjes. Verdeel de kiwiplakjes erover. Verdeel de kiwigebakjes over de borden.