Skip to main content
Taartje van bladerdeeg

Taartje van bladerdeeg

Met zoete mascarpone en kiwi

4.2
(3)

Kaas in een zoet dessert. Dat klinkt apart, totdat je bedenkt dat ook mascarpone, ricotta en kwark kazen zijn. Deze roomkazen zijn, de naam zegt het al, romig van smaak en vormen een lekkere basis voor een dessert. Dit taartje is lekker na het eten, maar doet het ook goed bij de koffie.

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
•Gluten
•Lupine

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Groene kiwi

120 gram

Mascarpone

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Bladerdeekbakje

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Lupine)

Zelf toevoegen

1 el

Suiker

Voedingswaarden

Energie (kJ)2364 kJ
Energie (kcal)565 kcal
Vetten41 g
waarvan verzadigd27.9 g
Koolhydraten39 g
waarvan suikers17.5 g
Vezels2 g
Eiwitten8 g
Zout0.4 g

Benodigdheden

•Kom

Instructies

1

Schil de kiwi en snijd in dunne plakken.

mascarpone
2

Meng in een kleine kom de mascarpone met de suiker.

serveren
3

Schep de mascarpone in de bladerdeegbakjes. Verdeel de kiwiplakjes erover. Verdeel de kiwigebakjes over de borden.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders