
Je kent mascarpone misschien alleen van het dessert tiramisu. In dit gerecht wordt het gebruikt om een heerlijk romige tomatensaus te maken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Spaghetti
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Ei)
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
20 gram
Geraspte pecorino DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
75 gram
Vegan gehakt
(Bevat: Soja, Gerst, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Haver, Rogge, Tarwe, Gluten)
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Tomaat
1 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout




Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de pecorino. Bewaar de rest voor een andere dag.