
Wil je voorkomen dat bieslook bij het snijden door de keuken vliegt? Houd de bieslook dan met één hand in een strakke bundel tegen de snijplank. Met de andere hand hak je het fijn met je mes. Dit zorgt ook voor gelijke stukken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Kalkoenfilet
½ stuk(s)
Ui
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Paprika
25 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Knoflookteen
1.5 tl
Paprikapoeder
1 stuk(s)
Laurierblad
1 stuk(s)
Wortel
2.5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
40 gram
Geroosterde-paprikasaus
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Witte balsamicoazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ tl
[Zoutarme] ketjap manis
½ tl
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie





