
Atjar is een Indonesisch zuur bijgerecht gemaakt van groenten. Dit frisse bijgerecht vormt een contrast met de vaak kruidige bijgerechten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Gekruide runderburger
60 gram
Pindasaus
(Bevat: Pinda's, Soja, Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Maanzaadbroodje
(Bevat: Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine, Gluten, Noten, Ei)
150 gram
Aardappelblokjes
½ stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Wortel
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei, Selderij Kan bevatten: Noten)
1 cm
Verse gember
½ stuk(s)
Knoflookteen
(Bevat: Gluten)
¼ stuk(s)
Rode peper
0.17 zakje(s)
Gemalen kurkuma
3 el
Wittewijnazijn
½ el
Olijfolie
½ el
Suiker
naar smaak
Peper en zout
1 el
[Plantaardige] roomboter

Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.

Tip: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.


Tip: Tip 1: Heb je meer satésaus dan je nodig hebt voor op de burger? Gebruik de rest als dip bij de kroepoek! Tip 2: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de satésaus of bewaar de helft van de kroepoek als snack voor later.