
Atjar is een Indonesisch zuur bijgerecht gemaakt van groenten. Dit frisse bijgerecht vormt een contrast met de vaak kruidige bijgerechten.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 piece
Seasoned hamburger
60 g
Peanut sauce
(Contains: Pinda's, Soja, Gluten, Tarwe)
1 piece
Poppyseed roll
(Contains: Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose) May be present: Mosterd, Soja, Lupine, Gluten, Noten, Ei)
150 g
Diced potato
½ piece
Cucumber
1 piece
Carrot
(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei, Selderij May be present: Noten)
1 cm
Fresh ginger
½ piece
Garlic
(Contains: Gluten)
¼ piece
Red chili pepper
0.17 sachet(s)
Ground turmeric
3 tablespoon
White wine vinegar
½ tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
Sugar
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
[Plant-based] butter

Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.

Tip: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.


Tip: Tip 1: Heb je meer satésaus dan je nodig hebt voor op de burger? Gebruik de rest als dip bij de kroepoek! Tip 2: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Gebruik dan de helft van de satésaus of bewaar de helft van de kroepoek als snack voor later.