Verse ravioli van De Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van venkel en venkelzaad.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Garlic
½ piece
Bell pepper
100 g
Chicken thigh strips with Italian seasoning
½ pack
Chopped tomatoes with basil
140 g
Ravioli with fennel & fennel seeds
15 g
Grated Italian cheese
¼ piece
Low sodium chicken stock cube
1 teaspoon
Balsamic vinegar
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Verwarm de oven voor op 200 graden en zet de grillstand aan. Breng ruim water met een flinke snuf zout aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli.Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de paprika in blokjes.
Tip: Heeft jouw oven geen grillstand? Verwarm de oven dan op 220 graden en gratineer de ravioli in stap 3 bovenin de oven.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op hoog vuur. Bak de kippendijreepjes, paprika en knoflook 3 - 4 minuten. Verbrokkel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de pan. Blus af met 1 tl zwarte balsamicoazijn per persoon en de tomatenblokjes. Laat pruttelen terwijl je de ravioli kookt. Kook de ravioli 4 - 6 minuten, giet af en laat zonder deksel uitstomen.
Meng de ravioli door de tomatensaus met de helft van de Italiaanse kaas. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de ravioli toe aan een ovenschaal en bestrooi met de overige Italiaanse kaas. Gratineer de ravioli 5 minuten in de oven.
Verdeel de ravioli met kippendij in tomatensaus over de borden. Pas op, deze kan nog erg heet zijn!
Tip: Wist je dat de tomatenblokjes in pak bijna net zoveel voedingsstoffen bevatten als verse tomaten?