Skip to main content
Ravioli uit de oven met kippendijreepjes
Ravioli uit de oven met kippendijreepjes

Ravioli uit de oven met kippendijreepjes

met tomatensaus en een vulling van venkel

Verse ravioli van De Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van venkel en venkelzaad.

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 piece

Garlic

½ piece

Bell pepper

100 g

Chicken thigh strips with Italian seasoning

½ pack

Chopped tomatoes with basil

140 g

Ravioli with fennel & fennel seeds

15 g

Grated Italian cheese

Not included in your delivery

¼ piece

Low sodium chicken stock cube

1 teaspoon

Balsamic vinegar

½ tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2707 kJ
Calories647 kcal
Fat25 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate62 g
Sugar14 g
Dietary Fiber5.9 g
Protein40 g
Salt4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole
Oven Dish

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden en zet de grillstand aan. Breng ruim water met een flinke snuf zout aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli.Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de paprika in blokjes.

Tip: Heeft jouw oven geen grillstand? Verwarm de oven dan op 220 graden en gratineer de ravioli in stap 3 bovenin de oven.

Bakken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op hoog vuur. Bak de kippendijreepjes, paprika en knoflook 3 - 4 minuten. Verbrokkel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de pan. Blus af met 1 tl zwarte balsamicoazijn per persoon en de tomatenblokjes. Laat pruttelen terwijl je de ravioli kookt. Kook de ravioli 4 - 6 minuten, giet af en laat zonder deksel uitstomen.

Gratineren
3

Meng de ravioli door de tomatensaus met de helft van de Italiaanse kaas. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de ravioli toe aan een ovenschaal en bestrooi met de overige Italiaanse kaas. Gratineer de ravioli 5 minuten in de oven.

Serveren
4

Verdeel de ravioli met kippendij in tomatensaus over de borden. Pas op, deze kan nog erg heet zijn!

Tip: Wist je dat de tomatenblokjes in pak bijna net zoveel voedingsstoffen bevatten als verse tomaten?

This week's must-try HelloFresh recipes

Salmon in Sour Cream & Chive Sauce

Salmon in Sour Cream & Chive Sauce

over mashed potatoes with tomato-cucumber salad
Chicken with Giant Couscous & Herbed Cheese Cubes

Chicken with Giant Couscous & Herbed Cheese Cubes

with lamb's lettuce, cucumber & bell pepper
Orzo à la 'Fata Morgana'

Orzo à la 'Fata Morgana'

with beef & Middle Eastern Spices
Triple Onion Hotdog with Apple Salad

Triple Onion Hotdog with Apple Salad

with crispy onions, onion chutney & caramelised onions
Sinister Smoked Sausage with Sauerkraut & Bacon Lardons

Sinister Smoked Sausage with Sauerkraut & Bacon Lardons

with blood-red apple & mashed potatoes
Loaded Steak Burrito Bowl with Avocado & Salsa

Loaded Steak Burrito Bowl with Avocado & Salsa

with cheesy nachos, sour cream & fragrant rice
Fusion Chicken Meatloaf with Coconut Curry Udon

Fusion Chicken Meatloaf with Coconut Curry Udon

one simple recipe with extra flavours for parents!
Veggie Sausages with Garlicky Za'atar Sour Cream

Veggie Sausages with Garlicky Za'atar Sour Cream

with baby potatoes, parsley & roasted vegetables
Sweet Sesame Steak Strips with Crispy Onions

Sweet Sesame Steak Strips with Crispy Onions

over golden rice with carrot & courgette
Fang-tastic Flammekueche with Basil Crème & Monster Mozzarella

Fang-tastic Flammekueche with Basil Crème & Monster Mozzarella

with courgette ribbons & frighteningly fresh side salad
Hard Shell Beef Tacos

Hard Shell Beef Tacos

with sour cream & salsa
Harissa Portobello Bulgur Bowl with Spicy Yogurt Sauce

Harissa Portobello Bulgur Bowl with Spicy Yogurt Sauce

with smoky chickpeas & tomato-cucumber salad
Max & Moritz's Favourite Flammekueche

Max & Moritz's Favourite Flammekueche

with mozzarella, apple & leek
Cheese Fondue with Venison Meatballs & Crudités

Cheese Fondue with Venison Meatballs & Crudités

with bacon-wrapped broccolini & roasted cauliflower
Shrimp Laksa-Style Noodle Soup with Thai Basil

Shrimp Laksa-Style Noodle Soup with Thai Basil

in fragrant coconut broth with fresh lemongrass & courgette
Cod in Caper Butter with Samphire Mafaldine

Cod in Caper Butter with Samphire Mafaldine

with lemon, broccoli & Sicilian-style herbs
Chicken with Serrano Ham & Parmesan Potatoes

Chicken with Serrano Ham & Parmesan Potatoes

with bruschetta dip & eggplant-arugula salad
Hauntingly Hearty Cheddar Sausage Stew

Hauntingly Hearty Cheddar Sausage Stew

with freakish fries & endive slaw
Plant-Based Chicken in Peanut Curry Sauce

Plant-Based Chicken in Peanut Curry Sauce

over rice with Romano beans & mango chutney
Cottage Pie with Pork & Gouda

Cottage Pie with Pork & Gouda

with courgette, bell pepper & sweetcorn