USP: Ajaam Besengek is een traditioneel Indonesisch gerecht, daar is de Besengek curry die in dit gerecht wordt gebruik van afgeleid. In dit gerecht mix je de indonesische smaak met een Hollandse klassieker; kippensoep!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1.25 teaspoon
Fresh ginger
1 piece
Garlic
½ piece
Onion
40 g
Besengek curry paste
200 g
Italian vegetable mix
100 g
Mie noodles
(Contains: Tarwe)
⅓ sachet(s)
Garam Masala
100 g
Diced chicken breast
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Sunflower oil
⅔ piece
Low sodium chicken stock cube
Tip: Eet je liever niet te pittig of maak je dit gerecht voor kinderen, gebruik dan 25 gram currypasta per persoon. Let jij op je zoutinname? Gebruik dan 1/2 of 3/4 bouillonblokje voor 500 ml water.
Tip: De groentemix in dit gerecht bevat voornamelijk groene groenten. Groene groenten zijn onder andere rijk aan ijzer, calcium en foliumzuur. Alle drie voedingsstoffen die bijdragen aan.. zie ffacts