Skip to main content
Omelet met avocado
Omelet met avocado

Omelet met avocado

Met een bruin rozenbroodje

Goedemorgen!

Allergens:
Ei
Gluten
Gerst
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

4

Ei

(Contains: Ei)

2

Biologisch bruin rozenbroodje

(Contains: Gluten, Gerst, Tarwe May be present: Ei, Mosterd, Lupine, Gluten, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Soja)

3

Verse bieslook

(May be present: Selderij)

1

Avocado

Not included in your delivery

Melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1

Olijfolie

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2385 kJ
Calories570 kcal
Fat34 g
Saturated Fat6.2 g
Carbohydrate43 g
Sugar2.8 g
Dietary Fiber5 g
Protein21 g
Salt1.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.

2

Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.

3

Schil ondertussen de avocado, verwijder de pit en snijd in plakken.

4

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 2 omeletten.

5

Verdeel de omelettenover de borden en beleg met avocado. Serveer het broodje bij de omelet.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes