Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4
Ei
(Bevat Eieren)
2
Biologisch bruin rozenbroodje
(Bevat Gluten, Gerst, Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Lupine, Gluten, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Soja)
3
Verse bieslook
(Kan bevatten Selderij)
1
Avocado
Melk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1
Olijfolie
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.
Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.
Schil ondertussen de avocado, verwijder de pit en snijd in plakken.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 2 omeletten.
Verdeel de omelettenover de borden en beleg met avocado. Serveer het broodje bij de omelet.