Omelet met avocado
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Omelet met avocado

Omelet met avocado

Met een bruin rozenbroodje

Goedemorgen!

Allergenen :
Eieren
Gluten
Gerst
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

4

Ei

(Bevat Eieren)

2

Biologisch bruin rozenbroodje

(Bevat Gluten, Gerst, Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Lupine, Gluten, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Soja)

3

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

1

Avocado

Zelf toevoegen

Melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1

Olijfolie

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2385 kJ
Energie (kcal)570 kcal
Vetten34 g
waarvan verzadigd6.2 g
Koolhydraten43 g
waarvan suikers2.8 g
Vezels5 g
Eiwitten21 g
Zout1.1 g

Benodigdheden

Oven
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.

2

Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.

3

Schil ondertussen de avocado, verwijder de pit en snijd in plakken.

4

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 2 omeletten.

5

Verdeel de omelettenover de borden en beleg met avocado. Serveer het broodje bij de omelet.