HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOmelet Met Avocado
topBanner
Omelet met avocado

Omelet met avocado

Met een bruin rozenbroodje

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :EierenGlutenGerstTarweMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

4

Ei

(BevatEieren)

2

Biologisch bruin rozenbroodje

(BevatGluten, Gerst, TarweKan bevattenEieren, Mosterd, Lupine, Gluten, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Soja)

3

Verse bieslook

(Kan bevattenSelderij)

1

Avocado

Zelf toevoegen

Melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

1

Olijfolie

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2385 kJ
Energie (kcal)570 kcal
Vetten34.0 g
waarvan verzadigd6.2 g
Koolhydraten43 g
waarvan suikers2.8 g
Vezels5 g
Eiwitten21 g
Zout1.1 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Oven
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.

2

Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.

3

Schil ondertussen de avocado, verwijder de pit en snijd in plakken.

4

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 2 omeletten.

5

Verdeel de omelettenover de borden en beleg met avocado. Serveer het broodje bij de omelet.