Skip to main content
Fusilli integrale met oude kaas en pompoenpitten

Fusilli integrale met oude kaas en pompoenpitten

Met een romige saus op basis van avocado

3.8
(348)

Verse rozemarijn ruikt heerlijk en geeft de courgette en champignons in dit gerecht een lichtkruidige smaak. Verse kruiden weggooien is zonde! Kijk op onze blog wat je met overgebleven verse kruiden kunt doen. Wil je dit gerecht trouwens wat meer pit geven? Bak dan wat chilipoeder of rode peper mee met de groenten.

Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total35 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Rode ui

½ unit

Knoflookteen

½ unit

Courgette

62.5 g

Champignons

1 sprig

Gedroogde rozemarijn

½ unit

Avocado

25 g

Oude-kaasplakken

(Contains: Melk (inclusief lactose))

90 g

Fusilli

(Contains: Gluten May be present: Lupine, Soja, Ei, Mosterd)

25 g

Rucola

(May be present: Selderij)

7.5 g

Pompoenpitten

(May be present: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Extra vierge olijfolie

½ tablespoon

Wittewijnazijn

½ tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories707 kcal
Energy (kJ)2958.1 kJ
Fat34 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate67 g
Dietary Fiber12 g
Protein27 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan
Knife
Bowl
Large Pan

Cooking Steps

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli.

Snijd de groenten
2

Snipper de rode ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de courgette en champignons in dunne plakken. Ris de rozemarijn van de takjes en hak grof.

3

Verhit een wok of hapjespan op hoog vuur en rooster de pompoenpitten, zonder olie, tot deze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart.

Pureer tot een gladde pasta
4

Lepel ondertussen het vruchtvlees van de avocado uit de schil. Pureer met een staafmixer of blender de avocado met de extra vierge olijfolie, witte balsamicoazijn, de helft van de knoflook, de helft van de oude kaas, 2 el water per persoon, peper en zout tot een gladde pasta.

5

Kook de fusilli, afgedekt, 9 minuten en giet daarna af.

Bak de groenten
6

Verhit de olijfolie in dezelfde wok of hapjespan en fruit de rode ui en overige knoflook 2 minuten. Voeg de rozemarijn, courgette en champignons toe en bak 5 minuten. Breng goed op smaak met peper en zout.

7

Scheur de rucola klein. Voeg de fusilli, avocadopasta en de helft van de rucola bij de groenten en schep voorzichtig door tot alles goed gemengd is.

Garneer met de pompoenpitten en overige oude kaas en serveer
8

Maak van de overige rucola een bedje op elk bord en verdeel het gerecht over de borden. Garneer met de pompoenpitten en overige oude kaas.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes