Skip to main content
Ossobuco met gele risotto
Ossobuco met gele risotto

Ossobuco met gele risotto

Voor in de oven of magnetron | 1 portie | 450 g

Onze chefs hebben maaltijden gemaakt die perfect zijn voor drukke dagen: het enige wat jij hoeft te doen is ze opwarmen! Geniet van dezelfde HelloFresh-kwaliteit, boordevol smaak en met de beste verse ingrediënten.

Ga deze week voor ossobuco. Heerlijk mals kalfsvlees gestoofd in wijn, kalfsfond en groenten. Op een bedje van gele risotto en afgetopt met gepofte cherrytomaten is dit volop genieten.

INGREDIËNTEN: 49% risotto (water, risottorijst arborio, ui, roomboter ongezouten (MELK), witte wijn (SULFIET), grana padano (koeMELK, zout, stremsel, zuursel, lysozyme (EI)), olijfolie, knoflookpuree (knoflook 78%, water, zout 3%, zuurteregelaar (citroenzuur), citrusvezel), zout, BIO groentebouillon (steenzout, maiszetmeel, 11.5% ui, 1.5% wortels, zonnebloemolie, specerijen en kruiden)(BIO), kurkuma gemalen, witte peper), 40% ossobucco (kalfsvlees, tomatenpolpa (gepelde tomaten, tomatensap, zuurteregelaar (citroenzuur)), water, wortel, ui, bleekSELDERIJ, mergpijp, witte wijn (SULFIET), zonnebloemolie, maizena (maiszetmeel), knoflookpuree (knoflook 78%, water, zout 3%, zuurteregelaar (citroenzuur), citrusvezel), zout, BIO groentebouillon (steenzout, maiszetmeel, ui (11,5%), wortels (1,5%), zonnebloemolie, specerijen en kruiden)(BIO), laurierblad), cherrytomaten, olijfolie, knoflookpuree (knoflook 78%, water, zout 3%, zuurteregelaar (citroenzuur), citrusvezel), zout.

ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose), selderij, eieren, sulfiet.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7 ⁰C). Na openen beperkt houdbaar. Dit is een vers product. Geschikt om thuis in te vriezen. Oven (hete lucht) de folie, dek het bakje af met aluminiumfolie en verwarm 20 minuten in een voorverwarmde oven. Magnetron gaatjes in de folie, plaats één bakje in het midden van de magnetron (let op: bakje mag de wanden van de magnetron niet raken) en verwarm 6 minuten.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Labels:
Opwarmen
Allergenen:
Selderij
Zwaveldioxide en sulfiet
Melk (inclusief lactose)
Ei

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd6 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

450 gram

Ossobuco met gele risotto

(Bevat: Selderij, Zwaveldioxide en sulfiet, Melk (inclusief lactose), Ei)

Voedingswaarden

Energie (kJ)1130 kJ
Energie (kcal)270 kcal
Vetten11 g
waarvan verzadigd4.5 g
Koolhydraten27 g
waarvan suikers2.9 g
Vezels0.9 g
Eiwitten9.7 g
Zout1.1 g

Instructies

1

.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders