
Deze aardappelschotel wordt extra rijk van smaak dankzij de olijfolie met truffelaroma en de twee soorten kaas waarmee je de aardappelen gratineert: gruyère en parmigiano reggiano!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
4 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Sjalot
200 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Laurierblad
800 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
75 gram
Geraspte gruyère DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Verse tijm
(Kan bevatten: Selderij)
8 ml
Olijfolie met truffelaroma
75 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout