Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Zelf een luxe bagel serveren met een gepocheerd eitje en hollandaisesaus? Dit recept loodst je daar gemakkelijk doorheen met handige tips en ingrediënten. Dus bij de brunch of lunch, deze bagel wordt een succes!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Garlic
2 piece
Egg
(Contains: Ei)
100 g
Hollandaise sauce
(Contains: Ei, Melk (inclusief lactose))
2 piece
Sesame bagels
(Contains: Sesamzaad, Tarwe, Gerst May be present: Soja, Noten, Melk (inclusief lactose))
40 g
Serrano ham
200 g
Spinach
2 tablespoon
Olive oil
4 tablespoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
Tip: Sauteren is een kooktechniek waarbij je vlees of groenten op hoge temperatuur bakt met weinig bakvet. Roer of schudt regelmatig met de pan, zodat het niet aanbrandt.
Tip: Het eigeel blijft op deze manier vloeibaar. Heb je liever een iets steviger eigeel? Kook dan 1 minuut langer.