
Het is aspergetijd! Haal het witte goud in huis met onze nieuwe Aspergebox en zet eenvoudig een driegangendiner voor vier personen op tafel.
In slechts een uurtje bereid je een caesarsalade, asperges op klassieke wijze met ham en cheesecake met verse aardbeien. Kook met de beste verse ingrediënten uit het seizoen en proef de lente op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1500 gram
Witte asperges
10 gram
Verse dragon en bieslook
1 stuk(s)
Biologisch wit rozenbroodje
(Bevat: Tarwe, Gerst Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Ei, Soja, Lupine, Gluten)
1200 gram
Krieltjes
400 gram
Hollandaisesaus
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
4 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
20 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
2 pak(ken)
GÜ - Cheesecake
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten Kan bevatten: Noten, Soja)
16 plak(ken)
Achterham
100 gram
Radicchio en romaine
125 gram
Rode cherrytomaten
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
6 plak(ken)
Ontbijtspek
½
Ansjovis
(Bevat: Vis)
50 gram
Mayonaise
(Bevat: Ei, Mosterd)
250 gram
Aardbeien
2 tl
Mosterd
1 el
Extra vierge olijfolie
2 tl
Wittewijnazijn

Tip: Schil de asperges van het hoofdgerecht eventueel alvast mee.




