
Nieuw ingrediënt in je box! De krokante visburger is gemaakt van heek. Het krokante jasje en de zachte, milde smaak combineren goed met deze noedelsalade.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Meergranenvisburger
(Bevat: Vis, Tarwe, Spelt)
100 gram
Rodekool, wittekool en wortel
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
½ stuk(s)
Limoen
1 stuk(s)
Little gem
20 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
10 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
1 el
Wittewijnazijn
1.5 el
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
2 el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.