Recepten voor kinderen en gezinnen

Plaattaart met spinazie en ei

en een tomatensalade

Flammkuchen met brie en appel

Doneer nu aan de voedselbank, wij verdubbelen je donatie!

Romige pasta met spek en ei

en verborgen groente

Koreaanse biefstukreepjes met rijst

en spitskool in zoete Aziatische saus

Sushibowl met gembermayonaise en dubbele portie zalmsnippers

met zoetzure radijsjes en komkommer

Verse pappardelle met garnalen

met doperwten en ricotta-preisalade

Penne met witlof en paddenstoelenroomsaus

met verse krulpeterselie

Mexicaanse burrito met gehakt

met mais, kidneybonen en cheddar

Zoete koningsquiche

met wortel, prei en sinaasappel

Groene shakshuka met linzen en witte kaas

Met knapperig platbrood

Scandinavische salade met doradefilet

met gebakken aardappelen

Parelcouscoussalade met feta en limoen

met extra portie tomaat, sla en avocado

Gele rijst met kip als extra en spinazie-kokoscurry

Met tomaat, cashewnoten en een spiegelei

Patatje met dubbele portie rendang

met kokosboontjes

Vispastei met venkel en tomaat

met courgettesalade en een demi-baguette

Vietnamese Pho met gebakken portobello

met verse kruiden, paprika en limoen

Recepten die je met liefde kookt!

Ontvang elke week inspirerende recepten en alle verse ingrediënten

Bekijk onze boxen