Skip to main content
Griekse yoghurt met mango
Griekse yoghurt met mango

Griekse yoghurt met mango

Met pistachenoten en kokos

Dit kleurrijke dessert maak je in een handomdraai. De mango pureer je met wat suiker en water, en is een zoete tegenhanger van de zure, romige Griekse yoghurt. De pistachenoten en kokosrasp geven dit dessert een exotisch tintje.

Allergenen :
Noten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

20 gram

Pistachenoten

(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)

10 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad, Noten)

1 stuk(s)

Mango

250 ml

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

2 tl

Suiker

Voedingswaarden

Energie (kJ)1264 kJ
Energie (kcal)302 kcal
Vetten21 g
waarvan verzadigd11.6 g
Koolhydraten18 g
waarvan suikers17.4 g
Vezels3 g
Eiwitten9 g
Zout0.4 g

Benodigdheden

Koekenpan
Staafmixer

Instructies

Pistachnoten en kokos roosteren
1

Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en roosterde pistachenoten 4 – 6 minuten. Voeg in de laatste 2 minuten de kokosrasp toe.

Mangopuree maken
2

Snijd het vruchtvlees van de mango in blokjes. Mix ineen hoge kom met staafmixer de mango met de suiker en 1/2 el water per persoon tot een gladde puree.

Serveren
3

Schep een laagje Griekse yoghurt in de glazen, gevolgd door een laagje mangopuree. Herhaal deze stappen tot de puree op is. Garneer met de pistachnoten en kokosrasp.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Romige cheesecake met passievruchtsaus

Romige cheesecake met passievruchtsaus

met speculaascrumble, pistachenoten en sinaasappel
Pappardelle met garnalen in botersaus met knoflook

Pappardelle met garnalen in botersaus met knoflook

met een pangrattato met pistachenoten en pecorino
Groene curry met kipgehakt en courgettesaus

Groene curry met kipgehakt en courgettesaus

met paprika en koriander
Kipspiezen met geurige kokosrijst

Kipspiezen met geurige kokosrijst

Met satéstokjes van citroengras en zelfgemaakte seroendeng
Modularity: Parelcouscous salade met harissa en pistachenoten

Modularity: Parelcouscous salade met harissa en pistachenoten

Penne met zelfgemaakte basilicumcrème en pistachenoten

Penne met zelfgemaakte basilicumcrème en pistachenoten

op een bedje van rucola met zachte aubergine
Antipasto pasta met serranoham en burrata

Antipasto pasta met serranoham en burrata

met geroosterde paprika-tomatensaus en pistachenoten
Feestelijke kabeljauwfilet uit de oven in Mediterraanse saus

Feestelijke kabeljauwfilet uit de oven in Mediterraanse saus

met tzatziki, gegrilde groenten en Turks broodje
Vietnamees geïnspireerde bao buns met gemarineerde steak

Vietnamees geïnspireerde bao buns met gemarineerde steak

met mango en zoetzure groenten
Indische varkenshaasreepjes met Aziatische groenten en kokos

Indische varkenshaasreepjes met Aziatische groenten en kokos

Varkenshaas in sinaasappelsaus

Varkenshaas in sinaasappelsaus

met vadouvanspruitjes en aardappelpuree
Noedels met shiitake, choisam, pinda’s en geraspte kokos

Noedels met shiitake, choisam, pinda’s en geraspte kokos

Extra in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Salade van gegrilde bataat en rode biet met yoghurt

Salade van gegrilde bataat en rode biet met yoghurt

Geserveerd met een warm zaden-pittenbaguette
Boterrijst met kogelbiefstukreepjes, mango en broccoli

Boterrijst met kogelbiefstukreepjes, mango en broccoli

Romige rijst met een zoete wokschotel en verse kruiden
Luxe bowl met kabeljauw-tempura en mango

Luxe bowl met kabeljauw-tempura en mango

met rijst, sojabonen, avocado en limoenmayonaise
Noedels met shiitake, paksoi, cashewnoten en geraspte kokos

Noedels met shiitake, paksoi, cashewnoten en geraspte kokos

Met gekruide tofureepjes
Oosterse noedelsalade met mango, groenten en cashewnoten

Oosterse noedelsalade met mango, groenten en cashewnoten

Met een zoetzure dressing
Gepofte prei op Vlaamse wijze

Gepofte prei op Vlaamse wijze

met krieltjes en botersaus met peterselie en ei
Double veggie - Spinazie-kokoscurry met gele rijst en een spiegelei

Double veggie - Spinazie-kokoscurry met gele rijst en een spiegelei

met extra rode puntpaprika, spinazie en tomaat
Double protein -  Dubbele portie kipspiezen met kokosrijst

Double protein - Dubbele portie kipspiezen met kokosrijst

met satéstokjes van citroengras en zelfgemaakte seroendeng

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Kabeljauwfilet met zeekraal, olijvensalsa en citroen

Kabeljauwfilet met zeekraal, olijvensalsa en citroen

met romige puree, peterselie en tomaat
Romige kip in cheesy preisaus

Romige kip in cheesy preisaus

met rijst, paprika en peterselie
Heekfilet met pistou-aardappelpuree

Heekfilet met pistou-aardappelpuree

met cherrytomaten en spinazie
Pangasiusfilet met boterkappertjes, courgette en peterselie

Pangasiusfilet met boterkappertjes, courgette en peterselie

met tomatenorzo en Siciliaanse kruiden
Italiaanse stijl kalfs-cheeseburger

Italiaanse stijl kalfs-cheeseburger

met bruschettadip, Parmigiano Reggiano en frieten
Romige tahinnoedels met biefstukreepjes

Romige tahinnoedels met biefstukreepjes

met komkommer-pindasalade en ponzu
Stir-fry met noedels en kip

Stir-fry met noedels en kip

met courgette, rode peper en gomasio
Pizzabootje met kipgehakt en een Tex-Mex twist

Pizzabootje met kipgehakt en een Tex-Mex twist

met cheddar, puntpaprika en mais-salsa
Bietenplatbrood met kippendijfilet en chorizo

Bietenplatbrood met kippendijfilet en chorizo

met puntpaprika, zhoug en feta
Steak met romige groenten en Siciliaanse kruiden

Steak met romige groenten en Siciliaanse kruiden

met champignons, courgette en BBQ-rub
Romige rigatoni met geitenkaas en gebakken salie

Romige rigatoni met geitenkaas en gebakken salie

in cherrytomatensaus met geroosterde walnootstukjes
Varkenshaas met verse tagliatelle in truffel-roomsaus

Varkenshaas met verse tagliatelle in truffel-roomsaus

met Grana Padano, rucola en verse kruiden
Cheeseburger met loaded tortillachips

Cheeseburger met loaded tortillachips

met guacamole, pittige mayonaise, mais en tomaat
Familie pasta-avond: Romige fiocchi tricolore in zongedroogde-tomatensaus

Familie pasta-avond: Romige fiocchi tricolore in zongedroogde-tomatensaus

zelf maken, samen genieten!
Amerikaanse stijl gekonfijte eend met smokey saus, mais en spek

Amerikaanse stijl gekonfijte eend met smokey saus, mais en spek

soul-food stijl met cheesy aardappelpuree en peterselie
Geitenkaas op linzensalade met cranberrydressing

Geitenkaas op linzensalade met cranberrydressing

met gezouten amandelen, zoetzure ui en geroosterde zoete aardappel
Gepaneerde sesamkip met pittige broccoli

Gepaneerde sesamkip met pittige broccoli

met sambal-soja-aardappelsalade
Pita's met BBQ-portobello en aioli

Pita's met BBQ-portobello en aioli

met puntpaprika en regenboogkoolsla
Gevulde portobello met geitenkaas en geglaceerde wortels

Gevulde portobello met geitenkaas en geglaceerde wortels

met cashewnoten, verse kruiden en geroosterde aardappelen
Cheesy taco-stijl pasta met smokey ketchup

Cheesy taco-stijl pasta met smokey ketchup

met mais, paprika en peterselie