
Speciaal ingrediënt in je box! De 'rescued avocadodip' - gemaakt van avocado's die net iets te rijp zijn, maar veel te lekker om weg te gooien!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ pak(ken)
Linzen
4 stuk(s)
Tacoschelpen
100 gram
Passata
70 gram
Mais in blik
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ stuk(s)
Paprika
25 gram
Biologische zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Avocadodip
1 tl
Wittewijnazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: De overige ui gebruik je voor de salsa in stap 3. Houd je niet van rauwe ui? Bak dan alle ui met de paprika in deze stap.

Weetje: Linzen bevatten van alle peulvruchten de grootste hoeveelheid ijzer. Daarnaast zijn ze, net als spinazie, rijk aan vezels en kalium. Kalium helpt bij behoud van een gezonde bloeddruk.
