
Yakitori betekent gegrilde kip in het Japans; yaki (gegrild) en tori (kip). Vandaag maak je een zoete saus om dit gerecht extra smaak te geven!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Wortel
125 gram
Broccoli
75 gram
Jasmijnrijst
½ bosje(s)
Bosui
100 gram
Kipsatéblokjes
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
½ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Walnoten, Hazelnoten, Noten, Macadamianoten, Cashewnoten, Paranoten, Pecannoten, Amandelnoten, Pinda's, Pistachenoten)
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 el
Olijfolie
45 ml
Water
naar smaak
[Zoutarme] sojasaus


Tip: Heb je weinig tijd? Rijg de kipstukjes en bosui dan niet aan een spies, maar bak ze los in de pan.

