
Hollandaisesaus is een rijke saus op basis van roomboter die waarschijnlijk zijn oorsprong vindt in Frankrijk. De naam verwijst naar de Nederlanders omdat de saus voor het eerst populair werd in de Franse keuken na een diplomatiek verbond met Nederland!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
50 gram
Hollandaisesaus
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
0.17 zakje(s)
Gedroogde tijm
0.17 zakje(s)
Gedroogde rozemarijn
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
100 gram
Mini-romatomaten
150 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Kipfilet
¾ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!