Skip to main content
Biefstukreepjes met Vietnamese stijl noedels
Biefstukreepjes met Vietnamese stijl noedels

Biefstukreepjes met Vietnamese stijl noedels

met verse kruiden, pinda's en knapperige groenten

3.8
(446)

Verbeterd ingrediënt in je box! De sojasaus in jouw box is verbeterd: het bevat minder zout, maar is minstens zo lekker.

Tags:
Calorie Smart
Allergens:
Tarwe
Soja
Pinda's

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

100 g

Steak strips

50 g

Mie noodles

(Contains: Tarwe)

½ piece

Garlic

½ piece

Onion

1 piece

Carrot

½ bunch

Radish

5 g

Mint, coriander & Thai basil

½ sachet(s)

Vietnamese-style sauce

(Contains: Tarwe, Soja)

10 milliliters

Soy sauce

(Contains: Tarwe, Soja)

10 g

Salted peanuts

(Contains: Pinda's May be present: Noten, Sesamzaad)

Not included in your delivery

¼ piece

Low sodium vegetable stock cube

½ tablespoon

Sunflower oil

½ tablespoon

[Plant-based] butter

½ tablespoon

White wine vinegar

½ teaspoon

Sugar

1 teaspoon

[Reduced salt] ketjap manis

to taste

Sambal

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2460 kJ
Calories588 kcal
Fat20.6 g
Saturated Fat7.1 g
Carbohydrate60.8 g
Sugar14.2 g
Dietary Fiber7.6 g
Protein35.7 g
Salt3.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan
Salad Bowl
Tall-Sided Pan
Bowl
Grater

Cooking Steps

Noedels koken
1
  • Breng ruim water aan de kook in een pan en verkruimel het bouillonblokje erboven.
  • Kook de noedels in 4 - 5 minuten beetgaar. Giet daarna af en spoel de noedels af onder koud water.
  • Meng de noedels in een saladekom met de Vietnamese saus, sojasaus, ketjap en zonnebloemolie. Voeg eventueel sambal naar smaak toe. 
Groenten snijden
2
  • Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de ui in halve ringen.
  • Snijd de radijs in kwarten. Gooi de helft van het radijsblad weg, was het overige blad en hak fijn.
  • Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de radijs en de ui 5 - 7 minuten.
  • Voeg de knoflook en de biefstukreepjes toe en roerbak 1 - 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Salade maken
3
  • Rasp ondertussen de wortel en hak de kruiden fijn.
  • Meng in een kom de wittewijnazijn met de suiker.
  • Voeg de wortel, het radijsblad en de helft van de verse kruiden toe. Meng goed en roer door de noedels.

Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.

Serveren
4
  • Voeg de biefstukreepjes en gebakken groenten toe aan de noedels en meng goed.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de noedels over diepe kommen en garneer met de pinda's en de overige verse kruiden.

This week's must-try HelloFresh recipes