Skip to main content
Verse erwtensoep met spek en rookworst met woutkorn demi-baguette

Verse erwtensoep met spek en rookworst met woutkorn demi-baguette

950 gram | 3 - 4 porties | 318 gram groente

4.1
(194)

Op en top winters en ultiem comfortfood: erwtensoep! Deze stevige soep is gemaakt van spliterwten en groenten met gerookt spek én rookworst (met 3 sterren Beter Leven-keurmerk).

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Allergenen:
Selderij
Gluten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 4 personen

950 gram

Erwtensoep met worst en spek

(Bevat: Selderij)

2 stuk(s)

Woutkorn demi-baguette

(Bevat: Gluten Kan bevatten: Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad, Soja)

Voedingswaarden

Energie (kJ)1569 kJ
Energie (kcal)375 kcal
Vetten8 g
waarvan verzadigd4 g
Koolhydraten46 g
waarvan suikers4.6 g
Vezels13 g
Eiwitten23 g
Zout2.9 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders