
Met dit recept tover je 300 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Volkoren penne
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
½ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Walnoten, Hazelnoten, Noten, Macadamianoten, Cashewnoten, Paranoten, Pecannoten, Amandelnoten, Pinda's, Pistachenoten)
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Gluten, Tarwe)
190 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Spinazie
15 gram
Witte miso
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
10 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
10 gram
Vers basilicum
15 ml
Basilicumcrème
1 el
Olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout

Tip: Gebruik eventueel een waterkoker om tijd te besparen.



Tip: Voeg eventueel een klontje plantaardige boter toe om het extra romig te maken.