
Mesclun is een Franse salademix, afkomstig uit de Provence. De naam betekent 'mengsel' in het Provençaalse dialect en omdat het alleen jonge slablaadjes bevat, is het doorgaans erg mals.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Soja, Tarwe, Ei, Mosterd, Selderij)
2.5 tl
Verse gember
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
½ zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Noten, Pinda's)
40 gram
Mesclun
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Citroen
100 gram
Rodekool, wittekool en wortel
½ el
Zonnebloemolie
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
1.25 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!