
De combinatie van vis en zeevruchten en de Mexicaanse keuken vindt zijn oorsprong in de kustgebieden van Mexico, waar verse vis en schaaldieren in overvloed aanwezig zijn.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Wortel
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
25 gram
Radicchio en ijsbergsla
½ tl
Gerookt paprikapoeder
35 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Koolvis
(Bevat: Vis)
¾ el
Suiker
1.5 el
Wittewijnazijn
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt het lichaam om, onder andere, ijzer beter uit voeding op te nemen.


