
Met dit recept tover je 250 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
1.25 tl
Verse gember
175 gram
Bloemkool
1 stuk(s)
Rode ui
¼ zakje(s)
Garam masala
1.5 tl
Gemalen kurkuma
½ zakje(s)
Gele currykruiden
30 gram
Bruine snelkookrijst
½ stuk(s)
Laurierblad
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
¼ stuk(s)
Limoen
30 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spinazie
100 gram
Kippendijreepjes
5 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Wist je dat je met een handje (25 gram) noten per dag je lijf al een plezier doet? Noten verlagen het LDL-cholesterol, wat helpt om bloedvaten gezond te houden.

