Een knapperig broodje met scrambled eggs, zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Met de tomaat en tuinkers erbij wordt dit ontbijt lekker zonnig, ideaal voor een stralende ochtend tijdens het weekend.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Tuinkers
4 unit
Ei
drizzle
Halfvolle melk
2 unit
Kleine speltbaguette
1 unit
Tomaat
1 tablespoon
Roomboter
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de helft van de roomboter in kleine blokjes en knip 1 el tuinkers per persoon af. Kluts de eieren met het scheutje melk, peper en zout in een kom. Voeg de blokjes roomboter en de helft van de tuinkers toe.
Bak de speltbaguette 10 minuten in de oven. Snijd de tomaat in plakken.
Smelt de overige roomboter in een koekenpan. Voeg het ei toe en laat al roerende op middenlaag vuur stollen.
Snijd de speltbaguette open en verdeel het ei en de tomaat erover. Garneer met de overige tuinkers.