Skip to main content
Spekomelet

Spekomelet

met biologisch broodje en bieslook

.

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Biologisch wit broodje met roggedesem

5 gram

Verse bieslook

4 stuk(s)

Ei

40 gram

Spekreepjes

65 ml

Biologische halfvolle melk

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

Voedingswaarden

Energie (kcal)604 kcal
Energie (kJ)2527 kJ
Vetten24 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten64 g
waarvan suikers2 g
Vezels2.9 g
Eiwitten31 g
Zout2 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak het biologische broodje 6 – 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes in 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.

4

Snijd het broodje doormidden en beleg met de omelet. Schenk de rest van de melk uit in glazen.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders