
Met dit recept tover je 288 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Rode peper
2.5 tl
Verse gember
200 gram
Broccoli
10 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
100 gram
Gesneden spitskool
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Sesamzaad, Tarwe, Soja, Gluten)
10 gram
Geroosterde cashewnoten
(Bevat: Cashewnoten, Noten Kan bevatten: Macadamianoten, Noten, Paranoten, Pecannoten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten)
1.25 el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout



Tip: Wil je pannen besparen? Bak de spitskool dan mee in de pan van de broccoli.

Tip: Houd je van een zalm die goed gaar is? Verleng de baktijd dan met 2 - 3 minuten per kant.

