
Receptontwikkelaar Steffi: "Dit is een van mijn favoriete burgerrecepten: een krokante, plantaardige kipburger met zoete mango en frisse komkommer. Wat niet op je broodje past, eet je gewoon als salade erbij. De licht pittige chilimayonaise maakt de burger helemaal af!"
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Pluimfeestburger van de Vegetarische Slager®
(Bevat: Selderij, Gluten, Haver, Soja, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Witte ciabatta
(Bevat: Gluten, Tarwe, Rogge Kan bevatten: Mosterd, Sesamzaad, Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Soja)
150 gram
Aardappelblokjes
½ zakje(s)
Kerriepoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Mango
½ stuk(s)
Komkommer
20 gram
Veldsla
½ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Extra vierge olijfolie
½ tl
Suiker
½ el
Wittewijnazijn
½ el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout



