
Op een echte Spaanse tapasavond mag dit duo natuurlijk niet ontbreken: Manchego - de bekendste Spaanse schapenkaas, vernoemd naar de "manchega" schapen die grazen op het Spaanse binnenland, en serranoham - 15 maanden gerijpte ham die, flinterdun gesneden, smelt op de tong.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
160 gram
Manchego
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
80 gram
Serranoham
INGREDIËNTEN: gepasteuriseerde schapenMELK, zout, stremsel (microbieel), zuursel, stabilisator (calciumchloride), conserveermiddel (lysozym (EI)). ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose), eieren. VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 451 , kJ 1868 , vet 39 g, waarvan verzadigd 27 g, koolhydraten 0 g, waarvan suikers 0 g, eiwitten 25 g, zout 1.7 g, vezels 0 g BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C). HERKOMST: Gemaakt in Spanje.