
Trap met ons het aspergeseizoen af en bereid met het grootste gemak een verse aspergesoep of klassiek aspergehoofdgerecht. In 4 simpele stappen en met geportioneerde ingrediënten voor 2 of 4 personen. Hoe eet jij je asperges het liefst? Met gerookte zalm, achterham of knapperige spekjes, wij hebben deze week voor iedere smaak een toprecept!
Ga voor dit klassieke hoofdgerecht voor 2 personen met ham, hollandaisesaus en een gekookte eitje.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
600 gram
Krieltjes
200 gram
Hollandaisesaus
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
10 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
8 plak(ken)
Achterham
500 gram
Witte asperges
2 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let op! Het topje van de asperge hoef je niet te schillen.