
Trap met ons het aspergeseizoen af en bereid met het grootste gemak een verse aspergesoep of klassiek aspergehoofdgerecht. In 4 simpele stappen en met geportioneerde ingrediënten voor 2 of 4 personen. Hoe eet jij je asperges het liefst? Met gerookte zalm, achterham of knapperige spekjes, wij hebben deze week voor iedere smaak een toprecept!
Ga voor dit klassieke hoofdgerecht voor 2 personen met ham, hollandaisesaus en een gekookte eitje.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
600 g
Baby potatoes
200 g
Hollandaise sauce
(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei)
2 piece
Egg
(Contains: Ei)
10 g
Fresh curly parsley
(May be present: Selderij)
8 slice
Ham
500 g
White asparagus
2 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Let op! Het topje van de asperge hoef je niet te schillen.