Je brengt dit gerecht op smaak met gomasio-kruidenmix - een smaakmaker op basis van sesamzaad en tuinkruiden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Champignons
75 gram
Witte langgraanrijst
½ zakje(s)
Gomasio-tuinkruidenmix
(Bevat: Sesamzaad, Selderij)
1 stuk(s)
Kipfilet met mediterrane kruiden
75 gram
Kookroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Rode ui
100 gram
Broccoli
25 ml
Zoutarme kippenbouillon
½ el
Olijfolie
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: Champignons nemen bij het bakken eerst veel vocht op en laten dit daarna weer los. Het lijkt daardoor alsof ze aanbakken, maar dat gebeurt niet - voeg dus geen extra olie toe.
Tip: Proef de champignonsaus goed en roer regelmatig door. Vind je de saus nog te dun? Zet dan het vuur wat hoger, haal het deksel van de pan en laat de saus nog wat langer inkoken. Vind je de saus te dik? Voeg dan wat extra water toe.