Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 unit
Havermout
(Contains: Gluten)
400 milliliters
Halfvolle melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
25 g
Dadelstukjes
30 g
Chocoladevlokken
(Contains: Melk (inclusief lactose), Soja)
40 g
Walnoten
(Contains: Noten May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
Meng de havermout, halfvolle melk, het grootste deel van de dadelstukjes en 50 ml water per persoon in een steelpan met deksel.
Verwarm de havermout gedurende 5 minuten, afgedekt, op middellaag vuur. Zet het vuur laag zodra de havermout begint te koken. Roer regelmatig goed over de bodem om aanbranden te voorkomen. Zet daarna het vuur uit en laat 1 minuut afgedekt rusten.
Roer de helft van de chocovlokken door de havermout en verdeel over door de havermout en verdeel over
Garneer de havermout met de walnoten en overige chocovlokken.