Skip to main content
Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten
Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten

Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten

3.5
(6)

Goedemorgen!

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Soja
Noten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

100 unit

Havermout

(Contains: Gluten)

400 milliliters

Halfvolle melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

25 g

Dadelstukjes

30 g

Chocoladevlokken

(Contains: Melk (inclusief lactose), Soja)

40 g

Walnoten

(Contains: Noten May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Nutrition Values

Energy (kJ)2356 kJ
Calories563 kcal
Fat26 g
Saturated Fat7.4 g
Carbohydrate60 g
Sugar27.9 g
Dietary Fiber6 g
Protein20 g
Salt0.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Meng de havermout, halfvolle melk, het grootste deel van de dadelstukjes en 50 ml water per persoon in een steelpan met deksel.

2

Verwarm de havermout gedurende 5 minuten, afgedekt, op middellaag vuur. Zet het vuur laag zodra de havermout begint te koken. Roer regelmatig goed over de bodem om aanbranden te voorkomen. Zet daarna het vuur uit en laat 1 minuut afgedekt rusten.

3

Roer de helft van de chocovlokken door de havermout en verdeel over door de havermout en verdeel over

4

Garneer de havermout met de walnoten en overige chocovlokken.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes