The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Ei
(Contains: Ei)
40 g
Havermout
(Contains: Gluten)
100 milliliters
Halfvolle kwark
(Contains: Melk (inclusief lactose))
125 g
Blauwe bessen
unit
Honing
pinch
Zout
1 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
Kluts de eieren in een kom met een garde in 1 minuut luchtig.
Voeg de havermout, kwark en een snufje zout toe en meng tot een beslag.
Roer de blauwe bessen door het beslag.
Verhit de roomboter in een koekenpan op hoog vuur en schep met een eetlepel kleine rondjes van het beslag in de koekenpan. Zet het vuur iets lager en bak de mini-pannenkoeken aan elke kant goudbruin. Haal de pannenkoeken uit de pan en herhaal dit met het overige beslag.
Verdeel de pannenkoekjes over de borden en schenk de honing erover.
TIP:Wil je dit recept nog eens maken maar dan met ander fruit? Appel of peer met kaneel is ook erg lekker. Ook kun je kiezen voor mango, banaan of bijvoorbeeld ananas.