Skip to main content

Family: non-veggie - tortilla - use NID: Red Leicester

with tomato and bel pepper

Allergenen:
Tarwe
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Ei

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd35 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)

15 gram

Geraspte Red Leicester

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

½ stuk(s)

Rode ui

1 stuk(s)

Tomaat

½ stuk(s)

Paprika

½ zakje(s)

Peruaanse kruidenmix

2 stuk(s)

Gekruide kipworstjes

5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten: Selderij)

¼ stuk(s)

Limoen

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3241 kJ
Energie (kcal)775 kcal
Vetten41 g
waarvan verzadigd11.1 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers10.3 g
Vezels8.8 g
Eiwitten43.2 g
Zout3.1 g
Potassium507.1 mg
Calcium27.1 mg
Iron0.7 mg

Benodigdheden

Kom
Koekenpan
Kleine kom
Ovenschaal
Aluminiumfolie

Instructies

1
  • Preheat the oven to 180 degrees.
  • Dice the bell pepper. Chop the onion into half rings. 
  • Chop the chicken sausages into 3 pieces, so you have 6 pieces per person.
2
  • Heat 1/2 tbsp of olive oil in a frying pan on medium heat and bake the chicken sausages, onion and bell pepper  with half of the Peruvian spice mix for 5-6 minutes.
  • In the meantime zest the lime and then juice the lime into a small bowl. Finely chop the parsley.
  • In a bowl beat the eggs and add the rest of the Peruvian spice mix,  half of the parsley and 1 tsp of lime zest per person. 
3
  • Line an ovendish (see Tip) with parchement and then line with the tortilla's, making a tortilla quiche base.
  • Divide the sausages, bell pepper and onion over the tortilla's and pour the eggs over. 
  • Top with the cheese and cover with aluminium foil. Bake for 10 minutes in the oven, take of the aluminium foil and bake for another 10 minutes.
4
  • While the tortilla quiche is baking, dice the tomato.
  • In a bowl mix 1/2 tablespoon of lime juice and 1/2 tablespoon of olive oil. Add the tomato and the rest of the parsley, season with salt and pepper.
  • Cut the tortilla quiche and serve with the tomato salsa.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders