
Het loont om een ui zorgvuldig te pellen - van alle ringen zit in de buitenste de meeste voedingsstoffen!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
75 g
Wholewheat couscous
(Contains: Tarwe May be present: Soja, Lupine, Mosterd)
80 g
Veggie shawarma
(Contains: Tarwe, Soja, Gerst, Ei)
30 g
Salad mix with asparagus pea sprouts
(May be present: Selderij)
½ piece
Onion
1 piece
Cucumber
125 g
Red cherry tomatoes
5 g
Fresh flat leaf parsley & mint
25 g
Organic full-fat yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ sachet(s)
Sicilian-style herb mix
½ tablespoon
Sunflower oil
1 tablespoon
White wine vinegar
1 teaspoon
Sugar
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
1 tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
175 milliliters
Water
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper

Tip 1: Wil je tijd besparen? Gebruik dan de waterkoker om snel water te koken.
Tip 2: Je serveert de ui gepekeld en rauw. Houd je hier niet van? Laat het pekelen dan achterwege en bak de ui mee met de vegetarische shoarma.

Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!


Tip: Heb je couscoussalade over? De overige couscoussalade kun je gebruiken als lunch de volgende dag.