Skip to main content
Caserecce integrale met broccoli, rode pesto en grana padano
Caserecce integrale met broccoli, rode pesto en grana padano

Caserecce integrale met broccoli, rode pesto en grana padano

3.5
(581)

Dit pastagerecht breng je op smaak met rode pesto, gemaakt van tomaten die in de hete Italiaanse zon worden gedroogd. Wil je graag zelf tomaten drogen? Leg gehalveerde tomaten dan 2 uur in de oven op 100 graden. Onze leverancier Kitchen on a Mission heeft deze rode pesto al voor jou voorgemaakt.

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten
Ei

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total30 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

90 g

Volkoren casarecce

(Contains: Gluten)

250 g

Broccoli

½ unit

Rode ui

30 g

Rucola

(May be present: Selderij)

50 g

Rode pesto

(Contains: Melk (inclusief lactose), Noten)

25 g

Geraspte grana padano

(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei)

Not included in your delivery

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories769 kcal
Energy (kJ)3218 kJ
Fat380 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate71 g
Dietary Fiber16 g
Protein26 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole
Wok

Cooking Steps

1

Kook 500 ml water per persoon met een snufje zout in een pan met deksel voor de caserecce en kook, afgedekt, 10 – 12 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Snijd de broccoli in roosjes.
2

Snijd ondertussen de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in blokjes. Kook de broccoli na 3 minuten mee met de caserecce.

3

Snipper de rode ui en scheur de rucola klein.

Voeg de rode pesto toe.
4

Verhit, vlak voor de caserecce en broccoli klaar zijn, een wok of hapjespan. Schep ½ el olie per persoon van de pesto in de wok of hapjespan en fruit de rode ui 2 minuten op laag vuur. Voeg de caserecce, broccoli, de helft van de rode pesto en grana padano toe en bak al roerende 1 minuut op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

5

Zet vervolgens het vuur uit en voeg de helft van de rucola toe.

Garneer met de overige rucola.
6

Maak van de overige rucola een bedje op de borden. Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige pesto en grana padano.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes