Skip to main content
Bulgaarse yoghurt met passievrucht en zonnebloem-pompoenpittenmix
Bulgaarse yoghurt met passievrucht en zonnebloem-pompoenpittenmix

Bulgaarse yoghurt met passievrucht en zonnebloem-pompoenpittenmix

4.1
(34)

Goedemorgen!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

300 ml

Biologische Bulgaarse yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Appel

1 stuk(s)

Passievrucht

50 gram

Zonnebloem-pompoenpittenmix

(Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Voedingswaarden

Energie (kJ)1385 kJ
Energie (kcal)331 kcal
Vetten20 g
waarvan verzadigd6.6 g
Koolhydraten21 g
waarvan suikers17 g
Vezels4 g
Eiwitten14 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Verdeel de Bulgaarse yoghurt over de kommen.

2

Snijd de appel (elstar) in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes. Halveer de passievrucht en lepel het vruchtvlees eruit.

3

Meng de appel en de zonnebloem-pompoenpittenmix met de yoghurt in een kom. Garneer met het vruchtvlees van de passievrucht.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders