Skip to main content
Bulgaarse yoghurt met passievrucht en zonnebloem-pompoenpittenmix

Bulgaarse yoghurt met passievrucht en zonnebloem-pompoenpittenmix

4.1
(34)

Goedemorgen!

Allergens:
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

300 milliliters

Biologische Bulgaarse yoghurt

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1 unit

Appel

1 unit

Passievrucht

50 g

Zonnebloem-pompoenpittenmix

(May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Nutrition Values

Energy (kJ)1385 kJ
Calories331 kcal
Fat20 g
Saturated Fat6.6 g
Carbohydrate21 g
Sugar17 g
Dietary Fiber4 g
Protein14 g
Salt0.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Verdeel de Bulgaarse yoghurt over de kommen.

2

Snijd de appel (elstar) in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes. Halveer de passievrucht en lepel het vruchtvlees eruit.

3

Meng de appel en de zonnebloem-pompoenpittenmix met de yoghurt in een kom. Garneer met het vruchtvlees van de passievrucht.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes