Dit gerecht staat supersnel op tafel omdat wij zowel de groentemix als de gember, knoflook en rode peper alvast voor je hebben gesneden!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Steak strips
20 g
Garlic-ginger-chili mix
200 g
Vegetable mix with cabbage
½ sachet(s)
Sweet chili sauce
35 g
East Asian-style sauce
(Contains: Soja, Gluten, Tarwe)
10 milliliters
Soy sauce
(Contains: Soja, Gluten, Tarwe)
¼ piece
Lime
10 g
Salted peanuts
(Contains: Pinda's May be present: Noten, Sesamzaad)
100 g
Mie noodles
(Contains: Tarwe)
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Sunflower oil
Tip: Het best kun je de biefstukreepjes al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de biefstuk ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Tip: (s) Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder van de rode peper of houd apart. Tip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de sojasaus toe. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer toevoegen.
Tip: Bak de biefstukreepjes kort voor rosé vlees of langer voor doorbakken vlees. De biefstukreepjes zijn snel gaar, dus bak ze niet te lang voor een mals resultaat.
Tip: Wist je dat pinda's rijk zijn aan vitamine E en magnesium? Een handje levert je al 20% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van beide.