Skip to main content
Wraps met kip, maïs en yoghurt
Wraps met kip, maïs en yoghurt

Wraps met kip, maïs en yoghurt

Gemaakt van Libanees platbrood

3.7
(568)

Laat je kinderen het platbrood besmeren met de yoghurtsaus!

Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Ei
Zwaveldioxide en sulfiet
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total30 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Rode paprika

65 g

Babymais

2 sprig

Verse krulpeterselie

(May be present: Selderij)

3 leaves

Verse munt

(May be present: Selderij)

110 g

Kipgyros

50 g

Labne

(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)

40 g

IJsbergsla

2 unit

Wit platbrood

(Contains: Gluten)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

½ tablespoon

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories747 kcal
Energy (kJ)3125.4 kJ
Fat29 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate87 g
Dietary Fiber5 g
Protein35 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Small Bowl
Bowl
Plate

Cooking Steps

1

Snijd de paprika in blokjes en de babymaïs in dunne plakjes. Hak of snijd de peterselie en munt fijn.

Voeg de babymaïs toe
2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en bak de kipgyros 2 minuten op hoog vuur rondom bruin. Voeg de paprika en babymaïs toe en bak 6 minuten op middelmatig vuur.

Meng de yoghurt met de kruiden tot een saus
3

Meng ondertussen in een kom de Turkse yoghurt met de helft van de peterselie, munt, peper en zout.

Meng de sla met de dressing
4

Meng in een saladekom de ijsbergsla en de overige peterselie en munt met de extra vierge olijfolie, peper en zout.

5

Verhit een koekenpan op middelmatig vuur. Besprenkel het platbrood met water en verwarm het platbrood 30 seconden per kant in een droge koekenpan.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
6

Verdeel het platbrood over de borden en smeer het platbrood in met de yoghurtsaus. Verdeel de ijsbergsla en de kipgyros met groenten over het platbrood en rol het platbrood op tot een wrap.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes