
Met dit recept tover je 355 gram groenten per portie op je bord.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Champignons
½ stuk(s)
Tomaat
½ takje(s)
Verse rozemarijn
50 gram
Spinazie
½ zakje(s)
BBQ-rub
½
Tomatenpuree
50 gram
Rode splitlinzen
(Kan bevatten: Gluten)
1 stuk(s)
Laurierblad
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
20 gram
Rucola en veldsla
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
65 ml
Oatly kookhaver bio
(Bevat: Gluten, Haver)
7.5 ml
Basilicumcrème
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
½ el
Olijfolie
½ el
Bloem
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
100 ml
Water
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Wist je dat pompoenpitten van alle noten en pitten het rijkst zijn aan magnesium en fosfor? Magnesium zorgt onder andere voor gezonde spieren en fosfor helpt bij sterke botten en tanden.
